İletişim Formu

Karavanda Tatil Yapmak

Karavanda Tatil Yapmak

Karavan tatili tecrübesi olanlar iyi bilir.  Karavan tecrübeniz yoksa ve ilk defa karavanda konaklayacaksanız. İşte size eşsiz karavan tatili avantajları

Uygun Maliyetli Tatil 
Doğa ile içiçe karaburun'un sakin ve huzur veren eğlenhoca köyünde tertemiz havada oda kahvaltı dahil gecelik konaklama 2 yetişkin 1 çocuk için fiyat bilgisini bu sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Doğada Yürüyüşü
Şehrin karmaşasından uzak Karaburunda bulunan karavan otelimizde köy ve doğa yürüyüşü yaparak temiz havanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Lezzetli Yemekler
Karaburunun en iyi restoranı olan güneşte restoran ile aynı tesiste bulunan Güneşte Karavan Otel de konaklayan misafirlerimiz taptaze ürünler ile hazırlanan kahvaltılar ve Eşsiz Izgara yemeklerinden konakladıkları süre boyunca diledikleri zaman faydalanabilirler.

Kendinizi Dinleyin
Fiziksel ve pskolojik yorgunluk sizi fazlasıyla yorduysa işte size fırsat Kuş sesleri ve tertemiz havada şehrin gürültüsünden uzakta kendinizi dinleyin.

Kaliteli Uyku
Kaliteli uyku temiz havada olur. Temiz havada derin uykulara dalmanız mümkündür. Kaliteli bir uykuya ihtiyaç duyuyorsanız güneşte karavan otel karaburun a bekleriz.

Keyif dolu bir karavan tatili için sizleri karaburunun en iyi karavan oteline güneşte karavan otel'e bekliyoruz. Güneşte karavan otel sizlere doğaile başbaşa keyif dolu bir tatil sunuyor. 

Tesisimizde 10 adet karavan bulunmaktadır .  Karavanlarımızı aylık karavan kiralama, haftalık karavan kiralama, Grup Karavan Kiralama olarakta özel fiyatlar alabilirsiniz. 

Siz de karaburun ve mordoğan bölgesinde karavan konaklama arıyorsanız aşağıdaki bilgi al butonuna basarak direk iletişime geçebilirsiniz.

Bilgi Alın
Bilgi Alın
Aklınızdakileri sorun
Resepsiyon
Resepsiyon
+90 850 850 1703
Müsait