İletişim Formu

Karaburunda Keyif Dolu Tatil

Karaburunda Keyif Dolu Tatil

Doğayla içiçe keyif dolu bir tatil için sizleri Güneşte karavan otel'e bekliyoruz.

Güneşte karavan otel izmir'in karaburun ilçesinde eğlenhoca köyünde bulunan ağaçların içerisinde doğanın kalbinde bir karavan tatil köyüdür.

Tesisimizde 10 adet karavan bulunmaktadır. Her karavan içerisinde tv, buzdolabı, duş, wc, double yatak bulunmaktadır. Ortak alan olarak havuz ve bar'ı bulunmaktadır. ,

Tiny House konforunda olan karavanlarımız her sezon Türkiye'nin bir çok ilinden 100'lerce misafir ağırlamaktadır.  Güneşte karavan otel olarak glamping severleri tesisimize bekliyoruz. Her karavanımızda 2 yetişkin 1 çocuk rahatlıkla konaklayabilmektedir. Konaklamalarda sabah kahvaltısı ücretsizdir.  Karaburun'un eşsiz doğasında uyanarak taptaze organik ürünlerden oluşan kahvaltımızla güne başlamanın tadına doyamayacaksınız. 

Karavan otelimiz'de Grup karavan konaklamalarına özel indirimli fiyatlar uygulanmaktadır. Karavan otelimiz yaz,kış hizmet vermektedir. Karaburunda yada mordoğan'da karavan otel arıyorsanız güneşte karavan otel tamda size göre...  Karavanlarımızı  haftalık karavan kiralama, aylık karavan kiralama olarak özel fiyatlar alabilirsiniz.

Bahar ve yaz aylarında karavanlarımız 1-2 ay önceden rezerve edilmektedir. Erken karavan kiralama indirimlerinden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

her türlü soru ve karavan konaklama rezervasyonu için aşağıdaki bilgi al butonuna tıklayarak detaylı bilgi alabilir rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Bilgi Alın
Bilgi Alın
Aklınızdakileri sorun
Resepsiyon
Resepsiyon
+90 850 850 1703
Müsait