İletişim Formu

Karaburun'da Kamp

Karaburun'da Kamp

İzmir'in ilçesi olan karaburun Ege'nin saklı cennetlerindendir. Karaburun ziyaretçilerini kendine hayran bırakan havası ve lezzetleri bulunmaktadır. Kamp yapmak isteyenlerin uğrak yeri olan karaburun'da tertemiz havasıyla uyanmanın verdiği haz bambaşkadır. İzmir'in en küçük ilçesi olan karaburun doğallığını korumaktadır.

Karaburunda Kamp yapmak isteyenler için güneşte karavan otel olarak kamp ve karavan konaklama hizmeti sunmaktayız. Doğayla içiçe tertemiz havada uyanmanın verdiği keyfe hayran kalacaksınız.  10 karavan ile hizmet vermekteyiz. Her sene  Karaburun'da kamp yapmak isteyen binlerce misafiri ağırlamaktayız. Ege'nin cenneti karaburun'daki karavan otelimizde konaklamalarınızda sabah kahvaltısı ücretsiz verilmektedir. Her karavan içerisinde Klima, buzdolabı, duş,wc double yatak bulunmaktadır. Karavan arazimizin ortasında havuz ve bar'ı bulunmaktadır. Karavanlarımızda 2 yetişkin 1 çocuk rahatlıkla konaklayabilirler. Karavan ücretlerimiz kişi başı değil gecelik karavan kiralama olarak verilmektedir. İşletmemiz karaburunda yaz kış karavan ve restoran hizmeti vermektedir. Güneşte karavan otel olarak sizlere en iyi hizmeti sunmak için vargücümüzle çalışıyoruz.

Siz de doğa içinde sevdiklerinizle keyifli bir tatil geçirmek için bize iletişim numaralarımızda ulaşarak yada sağ bölümde bulunan whatsApp hattımızdan bilgi alarak yerinizi ayırtabilirsiniz.

Bilgi Alın
Bilgi Alın
Aklınızdakileri sorun
Resepsiyon
Resepsiyon
+90 850 850 1703
Müsait