İletişim Formu

Karaburun Karavan Otel

Karaburun Karavan Otel

Doğayla içiçe karaburun'un eğlenhoca mahallesinde bulunan karavan otelimiz. Karaburunda karavan konaklama arayanların keyifle ziyaret ettiği bir adres.

Güneşte karavan otel 10 adet karavandan oluşmaktadır. Her karavanımızda tv,buzdolabı,wc,duş,double yatak ve klima bulunmaktadır. Karavan otelimizde bulunan tüm malzemelerimiz 2021 de alınmıştır. Karavan konaklamaları sonrası tüm karavanlarımız temizlenerek dezenfekte edilerek hazır hale getirilmektedir.

Karavan otelimizin ortak kullanım alanı olarak havuz ve bar'ı bulunmaktadır.  Aynı tesis içinde bulunan restaurantımızda yaz kış çarşamba,cuma,cumartesi canlı müzik ve fasıl organizasyonları düzenlenmektedir. Karavanlarımızın tamamı birinci sınıf malzemeler ile yapılmış Tinyhouse kadar konforludur. Karavanlarımızda 2 yetişkin 1 çocuk rahatlıkla konaklayabilir. Karavan fiyatlarımız diğer karavan otellere göre  Karaburunda uygun karavan otel ler arasındadır.  Karavan konaklamalarınız sonrası sabah kahvaltıları fiyata dahildir.  


Karavanlarımız hakkında detaylı bilgi alabilmek ve yerinizi ayırtmak için aşağıdaki bilgi al butonuna tıklayarak whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Bilgi Alın
Bilgi Alın
Aklınızdakileri sorun
Resepsiyon
Resepsiyon
+90 850 850 1703
Müsait